Kontó Tamás vagyok,
grafikus, webdesigner.
Ez a blog az én Átjáróm.
oda, ahol halkan duruzsol
az áram, parányi kék ledek
villódznak, és mindennek
van pontos kiterjesztése.
Infotech hippiblog.

megosztás, szociál,könyvjelző, ilyenek

Megosztásom, jegyzeteim

Goggle Reader megosztásom

Jelen pillanatban

    Utolsó kommentek

    • James *-*: sikerült! köszi (2009.11.20. 18:27) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Csak nevezd át a "sablon.html"-t "_main.html" -nek és töltsd föl az eredeti "_main.html" helyére. (2009.11.13. 11:44) Friss blog.hu sablonok!
    • ManóandMacc: @KontóTamás: Hello ! Ugyan ez a problémám nekem is ! Letöltöttem az Elegant Grunge témát három kül... (2009.11.11. 17:47) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Ha feherseg van a kep helyen, akkor nincs feltoltve a kep, vagy rossz a eleresi utvonala. Ha blo... (2009.08.25. 23:24) Friss blog.hu sablonok!
    • Doa: szija! Segítséget szeretnék kérni! Próbáltam sablont feltölteni, de akármit csinálok, a fejléckép ... (2009.08.25. 22:54) Friss blog.hu sablonok!
    • Utolsó 20

    Geek fashion, hasznos cuccok gépnyomóknak

    2008.10.06. 14:31 - tomás

    Címkék: geek kütyü

    A ThinkGeek-en találtam ezt a nékülözhetetlen ruhadarabot. Nem kell mindenhol felnyitni a laptopot hogy megbizonyosodjunk róla van-e wifi, elég ha csak a pólónkra tekintünk. A jelerősséget is méri természetesen, és mindkét elterjedt szabványt támogatja. (802.11b vagy 802.11g)
    Három darab AAA-s elemmel működik, ami meglepő, de feltűnés nélkül elhelyezhetjük, hogy hol arról fogalmam sincs.

    $29.99

     

     


    Ugyanitt találtam ezt a szintén zseniális equalizeres pólót, kijelzi a környezeti zajok tág spektrumát, és persze zenét is tudunk vizuálisan megjeleníteni vele. Buliban egyenesen bénítóan hathat a környezetünkre, 4 AAA elemmel működik, és persze női ill. férfi változatban is kapható. A férfi póló árban valamiért a duplája:

    $39.99 , a női: $19.99







     


    Nincs nő aki ne szeretné a csokit, nekik kedveskedhetünk ezzel a csokoládé molekulás pólóval.
    Ugyanezt megtaláljuk koffein-molekulával is.

    $17.99









     


    Ha a kedves még ájfon-fan is, akkor sikítani fog ettől a cucctól, az iphone-on megszokott "slide to unlock" funkció köszön itt vissza kedvesen.
    El tudom képzelni milyen reakciókat válthat ez ki tesztkörnyezetben.

    $17.99

     

     

     

     

     


    Personal Soundtrack Shirt.

    A filmekben minden romantikus, drámai jelenetnek van aláfestőzenéje. Most végre a te életednek is lehet háttérzenéje, ami drámai szituációban felerősödhet, egy romantikus estéhez igazi hálihúdi hangulatot
    kölcsönöz, ahogy halkan megszólalnak a hegedűk, hárfák a háttérben. A cég ajánl hangokat is különböző élethelyzeteinkhez, a póló vagy 40 különböző előreprogramozott hangot tartalmaz. Romantikus, melankólikus, taps, fegyverropogás, rendőrségi szirénák stb. 
    Távirányító is jár hozzá, a ThinkGeek-nél rendelhető $39.99 -os áron.
     




     


    Ha a geek gyereket installál, akkor a problémamentes azonosítás miatt verziószámmal látja el az egyedeket.
    Természetesen többféle verziószámmal ellátot pólókat is vásárolhatunk, nekem az 1.0 beta hiányzik azért..
    $12.99






     


    A hőskor 8bites grafikáira emlékeztető karóra, acél test poliuretán borítással.
    Felidéződtek bennem a gyerekkori nyári emlékek, amikor egy nagy bringázás után a hűvös szobában magnókazettárol gyűrtük a commodore 64-et, csavarhúzóval állítgatva a filctollal agyon jelölgetett finomhangolót, vagy mit. Egyikünk sem érezte akkor ezt forradalminak..







    Na ezt most másodjára írom egy elhamarkodott ctrl+z miatt, (ugrott az egész, pedig már jó hosszú volt...) Az igaz geek nem próbafülkézik, hanem virtuálisan próbál. Ez amennyire hülyén hangzik elsőre, (gyors közvéleménykutatás után) annál korszakalkotóbb ötlet.
    Őszintén, Annácskán kívül ki szeret ruhát próbálni? Egy szűk fülkében levetkőzni-felöltözni, egy röhejes, libegő függöny mögött?
    A technológia mozgásérzékelésre épül, egy bazi nagy kijelző előtt gesztusokkal tudunk válogatni a ránk illő ruhák között. A ránk illőt komolyan kell venni, a ruhák a mi virtuális másunkon jelennek meg, mintha tükörben látnánk.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://atjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr100699500

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Varsányi Martina (xSolutions) · http://i-do-web.freblog.hu 2008.10.10. 01:34:04

    Egyes számú poló február óta birtokomban van :) Lassan ki kéne rakni róla a képet a blogomba :)

    Az elemek a poló alatt egy kis zsebben elhelyezett műanyag tartóban vannak. Maga a poló normal t-shirt, a tépőzárral rárakott vékony lapka, amin a kijelző is van, felsőtestben enyhén merev mozgást okoz.

    Mosás a tépőzáras lapka valamint az elemtartó + kábel eltávolításával lehetséges. A szétszerelés cirka 10 másodperc.

    gobolos 2009.07.30. 00:25:49

    én most vettem egy ilyen equalizeres pólót a partyfashion.eu/ oldalról.
    nekem nagyon bejön :)


    süti beállítások módosítása