Kontó Tamás vagyok,
grafikus, webdesigner.
Ez a blog az én Átjáróm.
oda, ahol halkan duruzsol
az áram, parányi kék ledek
villódznak, és mindennek
van pontos kiterjesztése.
Infotech hippiblog.

megosztás, szociál,könyvjelző, ilyenek

Megosztásom, jegyzeteim

Goggle Reader megosztásom

Jelen pillanatban

    Utolsó kommentek

    • James *-*: sikerült! köszi (2009.11.20. 18:27) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Csak nevezd át a "sablon.html"-t "_main.html" -nek és töltsd föl az eredeti "_main.html" helyére. (2009.11.13. 11:44) Friss blog.hu sablonok!
    • ManóandMacc: @KontóTamás: Hello ! Ugyan ez a problémám nekem is ! Letöltöttem az Elegant Grunge témát három kül... (2009.11.11. 17:47) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Ha feherseg van a kep helyen, akkor nincs feltoltve a kep, vagy rossz a eleresi utvonala. Ha blo... (2009.08.25. 23:24) Friss blog.hu sablonok!
    • Doa: szija! Segítséget szeretnék kérni! Próbáltam sablont feltölteni, de akármit csinálok, a fejléckép ... (2009.08.25. 22:54) Friss blog.hu sablonok!
    • Utolsó 20

    Biztonsági rés

    2008.08.25. 21:27 - tomás

    Címkék: webnegativ lócitromdíj

    Üdítő színfolt tűnt fel a SEO szakmában, idézet a szájtról:

     

    A legtöbb érdeklődő a keresők, felöl, érkezik az adott weblapra! (ezért fontos a weblap-optimalizálás és a  keresőoptimalizálás  ). Nem a hirdetés a fő találati szempont annak, aki az Interneten meg szeretne találni valamit. Én sem a hirdetések alapján keresem meg azt, amire kíváncsi vagyok, hanem a keresőbe beírom a témakört, amiről többet szeretnék megtudni. - - Tehát ha nem elég jó a weblap-optimalizálás kereső optimalizálás vagy minimálisan van elvégezve, esetleg egyáltalán nincsen keresőkre optimalizálva a weblap (keresőoptimalizálás-sal, vagyis (keresőoptimalizálás nincsen  elvégezve), akkor nem sok esély van arra, hogy megtalálják a keresők, és az érdeklődök az Interneten.

     

    Weblap-optimalizálás laszlo39design-nel optimalizáltassa weblapját.

     


    Mindenképpen.
    laszlo a Webnegativ Lócitromdíj harmadik(!!) helyezettje, ezúton is gratulálok neki!

     


     

    Ami kockáknak/geekeknek kötelező: http://nucleus.uw.hu/

    A Mester.

    Fogalmam sincs mi a funkciója a programjainak, arról nem esik szó. A "Ti ezt úgysem érthetitek" szellemében iródott az egész, ha vírusriasztást észlelsz telepítéskor,

    Saját fejlesztésű "biztonsági szoftver"-éről az Általános ajánlások-ban ezt írja:
    (Röviden idézni tőle nem lehet.)

    A tapasztalat azt mutatja, hogy - főleg windows-os rendszerek esetében - a vírusvédelmi szoftver rikácsolhat a letöltés közben vagy a telepítés során, ami érthető is. Ezeket a figyelmeztetéseket figyelmen kívül kell hagyni, a vírusvédelmi programban pedig az Ön letöltéseinek mappáját a kivételek közé kell besorolni.

    Bocs, tehát a vírusvédelmet kapcsoljam ki azon a mappán amibe a letöltött fájljaimat teszem. Elnézést, folytatódik:

    A tapasztalat szerint ezeknek az alkalmazásoknak a szakszerű használta a használóra nézve semmiféle kockázattal nem járnak, de nagyon jól ismert alkalmazások ide vagy oda, az összesnek a pontos működését nem ismerhetem, ahogy valószínűleg senki más.

    Az Andreiground-ról az info (bár kicsit lemaradtam) hogy miután helyezést ért el a Webnegatívon:

    Update: Nemtetszésének adott hangot a 20-ik helyezett Bardóczi Ákos (Nucleus), akinek "Hülyék vs Internet" című posztjára a válasz itt olvasható.

     Ő a legveszélyesebb.


     

    A következőkért előre elnézést kérek:

     

    www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

    Ezt a fostos gif-et meg sehogy sem tudom kitörölni innen aluról, hehe, így jártam. Remélem beraktátok a könyvjelzők közé, mint én is tettem. (tudom, kódnézet, lusta vagyok)

    Köszönöm a figyelmet!

    A www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

    A bejegyzés trackback címe:

    https://atjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr91632821

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    user2008 2008.09.01. 22:32:36

    úgy vagy te webdesigner, ahogy én a római pápa. A bemutatkozó boxban még az olvashatósági tartományba esik a világos szürkével írt szöveg világos kék háttérrel, azt meg illene tudni, hogy aki nem akarja sanyargatni az olvasóit és képernyőre szerkeszt, az sans-serifet használ. Ha egy felületen a betűk nem érnek össze, az sem lenne rossz.

    Nem tudom, hogy hol olvastál a nucleus.uw.hu oldalon "saját fejlesztésű biztonsági szoftverről", mert ott ilyenről szó sem esik.

    Andrei cikke mellett pedig érdemes lett volna a bardóccikket is beírni, én mind a kettőn jót szórakoztam bardoczi.blog.hu/2008/08/09/webnegative

    tomás 2008.09.01. 22:46:02

    Hejj szevassz!

    a betütipusban tök igazad van, fel sem tűnt eddig itt a kommenteknél, köszi, hogy szóltál!

    Tudod, néha te is átgondolhatnád hogy mihez értesz és mihez csak szeretnél.

    Többet érne, mint mindenhol összekommentelni a netet, ilyen sértett-feldúltan...

    További szép napot!


    süti beállítások módosítása