Kontó Tamás vagyok,
grafikus, webdesigner.
Ez a blog az én Átjáróm.
oda, ahol halkan duruzsol
az áram, parányi kék ledek
villódznak, és mindennek
van pontos kiterjesztése.
Infotech hippiblog.

megosztás, szociál,könyvjelző, ilyenek

Megosztásom, jegyzeteim

Goggle Reader megosztásom

Jelen pillanatban

    Utolsó kommentek

    • James *-*: sikerült! köszi (2009.11.20. 18:27) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Csak nevezd át a "sablon.html"-t "_main.html" -nek és töltsd föl az eredeti "_main.html" helyére. (2009.11.13. 11:44) Friss blog.hu sablonok!
    • ManóandMacc: @KontóTamás: Hello ! Ugyan ez a problémám nekem is ! Letöltöttem az Elegant Grunge témát három kül... (2009.11.11. 17:47) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Ha feherseg van a kep helyen, akkor nincs feltoltve a kep, vagy rossz a eleresi utvonala. Ha blo... (2009.08.25. 23:24) Friss blog.hu sablonok!
    • Doa: szija! Segítséget szeretnék kérni! Próbáltam sablont feltölteni, de akármit csinálok, a fejléckép ... (2009.08.25. 22:54) Friss blog.hu sablonok!
    • Utolsó 20

    Új korszak kezdődött

    2008.11.05. 17:11 - tomás

    Címkék: internet társadalom válság gazdasági

    Valamiért úgy érzem, Obama győzelme, ez a hihetetlen magas részvételi arány és az a nemzetközi médiafigyelem ami kísérte, egy új korszak kezdetét is jelenti. Minden szempontból. Ami Amerikában történik -megtapasztalhattuk: gazdasági válság, terrorizmus, olajár- az az egész világra hatással van. Ha akarjuk ha nem.

    Most egy olyan erő került ott hatalomra, ami baromi inteligensen jórészt a közösségi médiából építkezett, a kampánypénzek 100 dollárokból jöttek ösze, soha nem látott nagyságrendben, és olyan nemzetközi szimpátia és bizalom kíséri, amire eddig még nem nagyon volt példa. Ez a hologram műsorvezetőnő pedig, mégha olyan is mint valami Zsé szériás sci-fiben, azért valljuk be odabasz rendesen..

    Obama a kampánya során bebizonyította, hogy ért a nyelvünkön, tisztában van a gyökeres változássokkal ami az utóbbi 5-10 évben gazdaságunkban, kommunikációnkban, az emberi kapcsolatainkban végbement.

    Én emiatt remélem, sőt hurráoptimista vagyok, hogy tudni fogja kezelni majd azt a robbanásszerű gazdasági és társadalmi változást amin napjainkban keresztül megyünk.

    Ez amit most válságnak hívunk, valójában forradalom, totális átrendeződés, borul minden.

    Köszönöm a figyelmet.

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://atjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr87752393

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.


    süti beállítások módosítása