Kontó Tamás vagyok,
grafikus, webdesigner.
Ez a blog az én Átjáróm.
oda, ahol halkan duruzsol
az áram, parányi kék ledek
villódznak, és mindennek
van pontos kiterjesztése.
Infotech hippiblog.

megosztás, szociál,könyvjelző, ilyenek

Megosztásom, jegyzeteim

Goggle Reader megosztásom

Jelen pillanatban

    Utolsó kommentek

    • James *-*: sikerült! köszi (2009.11.20. 18:27) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Csak nevezd át a "sablon.html"-t "_main.html" -nek és töltsd föl az eredeti "_main.html" helyére. (2009.11.13. 11:44) Friss blog.hu sablonok!
    • ManóandMacc: @KontóTamás: Hello ! Ugyan ez a problémám nekem is ! Letöltöttem az Elegant Grunge témát három kül... (2009.11.11. 17:47) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Ha feherseg van a kep helyen, akkor nincs feltoltve a kep, vagy rossz a eleresi utvonala. Ha blo... (2009.08.25. 23:24) Friss blog.hu sablonok!
    • Doa: szija! Segítséget szeretnék kérni! Próbáltam sablont feltölteni, de akármit csinálok, a fejléckép ... (2009.08.25. 22:54) Friss blog.hu sablonok!
    • Utolsó 20

    A Phoenix haldoklik

    2008.10.31. 13:46 - tomás

    Címkék: deepspace

    Valószínűleg a nemsokára beköszöntő mínusz 120/150 fokos marsi telet már nem fogja tudni átvészelni a Phoenix. A kis robot így is többszörösen túlteljesítette feladatát, meggyőző bizonyítékot talált a marsi víz létezésére, legutóbbi felvételein megörökítette a marsi hóesés nyomait is.

    Most drámai hangvételű üzenetekben búcsúzik* tervezőitől, napelemek által generált energiája egyre fogyóban van, a sötét és hideg tél közeledtével nem lesz mivel feltöltenie napelemeit. Nem sok esélye van, de bízzunk benne hogy tavasszal felébred a kómából és újból ellátja gazdáit adatokkal erről a fantasztikus és messzi helyről. Búcsúzását követhetjük a Twitteren.

    Az évszakok itt tovább tartanak.. a tél 89 földi napig tart. Jég vesz majd körül és nem hiszem, hogy megérem a tavaszt. (október 2.)

    Annyit ások, amennyit csak tudok. Lehet, hogy október végén már nem használhatom a karjaimat az energiahiány miatt. (október 9.)

    Nem tudom, mikor fagy le a karom azután, hogy kikapcsol az első melegítő. Az időjárástól függ. De az az energiamegtakarítás (250 wattóra/sol) jól jön. (október 29.)

    (*Tudom, a naplóját nem "ő" hanem a technikusai írják, de engem akkor is meghatott ez, na.)

    A bejegyzés trackback címe:

    https://atjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr11742293

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.


    süti beállítások módosítása