Kontó Tamás vagyok,
grafikus, webdesigner.
Ez a blog az én Átjáróm.
oda, ahol halkan duruzsol
az áram, parányi kék ledek
villódznak, és mindennek
van pontos kiterjesztése.
Infotech hippiblog.

megosztás, szociál,könyvjelző, ilyenek

Megosztásom, jegyzeteim

Goggle Reader megosztásom

Jelen pillanatban

    Utolsó kommentek

    • James *-*: sikerült! köszi (2009.11.20. 18:27) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Csak nevezd át a "sablon.html"-t "_main.html" -nek és töltsd föl az eredeti "_main.html" helyére. (2009.11.13. 11:44) Friss blog.hu sablonok!
    • ManóandMacc: @KontóTamás: Hello ! Ugyan ez a problémám nekem is ! Letöltöttem az Elegant Grunge témát három kül... (2009.11.11. 17:47) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Ha feherseg van a kep helyen, akkor nincs feltoltve a kep, vagy rossz a eleresi utvonala. Ha blo... (2009.08.25. 23:24) Friss blog.hu sablonok!
    • Doa: szija! Segítséget szeretnék kérni! Próbáltam sablont feltölteni, de akármit csinálok, a fejléckép ... (2009.08.25. 22:54) Friss blog.hu sablonok!
    • Utolsó 20

    Közösségi hitelezés: Noba.hu

    2008.11.03. 22:50 - tomás

    Címkék: magyar startup

    Most, hogy az egész világgazdaság roskadozni látszik, nagyon megörültem ennek a MAGYAR kezdeményezésnek. Külföldön jónéhány helyen működik, nálunk az iwiw egyik alapítójához Petrovics Péterhez köthető az ötlet.
    Ha ez a totálisan kézenfekvő hitelezési/finanszírozási megoldás elterjed, (és el fog) akkor a bankoknak befellegzett. Ugyanúgy kimaradnak a táplálkozási láncból, mint az a  lemezkiadókkal történt néhány éve. Én nem fogom sajnálni.

    Visszatérve a földre, én úgy látom ez inkább csak kisösszegű hiteleknél működhet. Amikor jónéhány évvel ezelőtt partykat szerveztünk, milyen jól jött volna ez a megoldás. Rövidtávon vagy azonnal megtérülő, kis költségvetésű projecteknek való lesz ez, de nekik nagyon jól fog jönni.

    A noba baráti kölcsönök kockázatmegosztó eszköze.
    Válogass a projektek között, már pár ezer forinttal is beszállhatsz.
    Van egy jó ötleted és pénz kell hozzá? Keress hozzá barátokat, támogatókat is!

    A legszebb az egészben, hogy nem csak pénzzel lehet támogatni egy-egy szimpatikus projectet, hanem ötlettel, kapcsolatokkal is, ami talán egy induló vállalkozásnál a legfontosabb.

    Végre kezdjük a helyükön kezelni a dolgokat. Hozzáteszem: fantasztikus korban élünk!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://atjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr67748436

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.


    süti beállítások módosítása