Kontó Tamás vagyok,
grafikus, webdesigner.
Ez a blog az én Átjáróm.
oda, ahol halkan duruzsol
az áram, parányi kék ledek
villódznak, és mindennek
van pontos kiterjesztése.
Infotech hippiblog.

megosztás, szociál,könyvjelző, ilyenek

Megosztásom, jegyzeteim

Goggle Reader megosztásom

Jelen pillanatban

    Utolsó kommentek

    • James *-*: sikerült! köszi (2009.11.20. 18:27) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Csak nevezd át a "sablon.html"-t "_main.html" -nek és töltsd föl az eredeti "_main.html" helyére. (2009.11.13. 11:44) Friss blog.hu sablonok!
    • ManóandMacc: @KontóTamás: Hello ! Ugyan ez a problémám nekem is ! Letöltöttem az Elegant Grunge témát három kül... (2009.11.11. 17:47) Friss blog.hu sablonok!
    • tomás: Ha feherseg van a kep helyen, akkor nincs feltoltve a kep, vagy rossz a eleresi utvonala. Ha blo... (2009.08.25. 23:24) Friss blog.hu sablonok!
    • Doa: szija! Segítséget szeretnék kérni! Próbáltam sablont feltölteni, de akármit csinálok, a fejléckép ... (2009.08.25. 22:54) Friss blog.hu sablonok!
    • Utolsó 20

    Egy komment ereje

    2008.10.11. 19:55 - tomás

    Címkék: komment analitycs

    A napokban többen is elmerengtek azon az amerikai trenden, hogy egyre többen a feedolvasójukban (google reader jellemzően) látják el megjegyzésekkel a híreket, majd ezt osztják meg ismerőseikkel. Ez a trend a közösségi csatornák felé terelné médiafogyasztási szokásainkat, emellett elrabolná a blogger egyik jutalmát, a kommentet.
    Szerintem a nyilvános komment nem fog eltűnni, de jelentősége minden bizonnyal csökkenni fog. Néha jó lesz csak úgy bekiabálni.
    És egy bekiabálásnak a megfelelő pillanatban hatalmas mozgósító ereje lehet.
    Nem promotálom a blogom sehol direktben, nemrég indítottam, átlag napi látogatóim száma 20 fő.
    Az Index blogketrecben megjelent apple.blog.hu-s posztra írt kommentem 260 főt rántott a blogomra:

     








    UPDATE:

    Most találtam ezt a cuccot, kommentező sidebar firefox-hoz. Ez is egy irány. Importálható kontaktlista (gmail egyelőre csak ha jól látom) úgy látszik valóban valami átalakulóban van.


     

     














    ÉS MÉGEGY:

    Stix.to gives you a layer on top of the Internet. You can go to any page you wish, put a note, chat, picture or video on top of that page. Share your layer with friends, link to it from your blog, or just see what pops up when you surf around.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://atjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr3708956

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Kelt 2008.10.16. 17:47:39

    Nem amerikai, inkább hazai trendként zavart a dolog. Persze első lendülettel nem számoltam azzal, hogy a powergeek baráti kör mennyit torzít az észlelt világon.

    tomás 2008.10.18. 18:36:22

    A Go2web20.net eheti termését nézve ez tényleg trendnek tűnik, de szerintem magyarországon ez sehol sincs.
    Néhány hete egy öltönyös cégvezetővel próbáltam megértetni miért is lenne jó webrádiójához egy műsor-feed, meghallgatott, majd úgy döntött nem kell. Persze ez csak egy vélemény, talán már nem ez az általános.


    süti beállítások módosítása